Jízdy s M 262.056 po zrušených tratích Rakouska

13.7.2010 Brno

KŽC vyjede za několik dní na tradiční akci, Dovolenou s motoráčkem. Již po desáté. Desáté jubileum tohoto úspěšného produktu bude letos oslaveno v Dolním Rakousku.

Krom jízd po jižní Moravě zaujalo maximum přihlášených účastníků zájezdu schválení konkrétního vozidla KŽC v Rakousku a tak 27.7. nabízíme poslední volná místa všem, kteří by rádi historickou dvaašedesátkou projeli 94 km tratí bez veřejné dopravy v Rakousku. KŽC umožní železničním fanouškům účast i pouze na jednom dni z celého sedmidenního bohatého programu akce D 2010 a to „Rakousko 27.7.2010“.

Kdo má zájem, může využít kontingent míst k stání na 27. 7., který KŽC nabízí za akční cenu nižší o cca 10% oproti cenám uvedeným na webu. Cílem zvláštní nabídky je umožnit účast fotografům, šotoušům a železničním narychlopřihlašovačům účast na zahraniční jízdě českou dvaašedesátkou. Bude to po 6 letech další zahraniční jízda s touto řadou, kterou KŽC uskutečňuje. Podobnou jízdu žádný jiný subjekt neorganizuje a podobnou tématikou se nikdo jiný nezabývá.

Foto: 89